lekvár, szilvalekvár, valódi, természetes, hagyományos, gyümölcs, Fruit de Bereg, egészség, ínyenc, natúr, házi, beregi, szatmár-beregi, szatmári szilvalekvár, szatmár-beregi szilvalekvár, beregi szilvalekvár,   beregi lekvár, valóban gyümölcs, baracklekvár, almalekvár, szederlekvár, meggylekvár, csipkebogyólekvár, somlekvár, lekvárfőzés, recept, szilva, barack, alma, szeder, meggy, csipkebogyó, som, méz,  akácméz, dió, dióbél, aszalt gyümölcs, cukormentes, cukrot nem tartalmaz, tartósítószer-mentes, tartósítószert nem tartalmaz, adalékmentes, adalékanyagot nem tartalmaz, gyümölcstartalom,  Vásárosnamény lekvár, Gergelyiugornya lekvár, naményi lekvár, receptek, gasztronómia, kulináris, sütés, főzés, sütés-főzés, gyümölcslekvár, üstben főtt szilvalekvár, egészséges, házi lekvár,   sárgabaracklekvár, kajszi, kajszibarack, kajszibaracklekvár, fahéjas almalekvár, feketeszeder, fűszeres meggylekvár, rumos-fűszeres meggylekvár, hecsedli, hecsedlilekvár, lekvár receptek, nemtudom szilva,  besztercei szilva, sárgabarack, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, lekvár cukor nélkül, cukor nélküli lekvár  Valóban gyümölcs! NÁLUNK MÉG A PAPRIKA IS ARANY Mi mindig úgy gondoltuk, a lekvár, amit főzünk, önmagáért beszél. Nem  törekedtünk hangzatos címekre, kitüntetésekre - bár az persze mindig nagyon jól esett, ha  fogyasztóink megdicsérték lekvárjainkat, amikor megkóstolták. (…)  Ez számtalanszor megtörtént egy-egy  kézművesvásáron, fesztiválon, ahol mindig jó  szívvel kóstoltattuk termékeinket - és kicsit  izgatottan is: vajon ízlik-e majd?  Egy ilyen rendezvényen úgy esett, hogy a  Fruit de Bereg lekvárok szakmai elismerést is  hoztak: a 2007-es Hungaricum Fesztivál  fődíját, az ARANY PAPRIKÁT nyerték el az  étel kategóriában. Váratlanul, hiszen lényegében  nem neveztünk be semmiféle versenybe:  egyszerűen a fesztivál programjának szerves része volt, hogy a Kovács Lázár séf által vezetett szakmai zsűri az összes kiállító 2-2  kiválasztott termékét végigkóstolta és értékelte, étel és ital kategóriában. Természetesen nagyon büszkék voltunk (és vagyunk) az elismerésre, mert ezúttal az is  bebizonyosodott, hogy a Fruit de Bereg lekvárok hozzáértő szakmai szemmel nézve is   megütik a legmagasabb mércét. Az sem mellékes, hogy ezen a fesztiválon rajtunk kívül  még 3 lekvárkészítő mutatta be portékáját, de voltak mézek és egyéb édességek, aszalt  gyümölcsös csemegék és mézeskalács, kenyérlángos, kolbász és szalámi, és ki tudná még  felsorolni, hányféle finomság - de a legfinomabbnak mégis a mi rumos-fűszeres  meggylekvárunk és somlekvárunk bizonyult.  És végül, de nem utolsósorban: olyan szép ez a paprika!  Arany paprika Hungaro-Jam Kft. Minden jog fenntartva Oldaltérkép