lekvár, szilvalekvár, valódi, természetes, hagyományos, gyümölcs, Fruit de Bereg, egészség, ínyenc, natúr, házi, beregi, szatmár-beregi, szatmári szilvalekvár, szatmár-beregi szilvalekvár, beregi szilvalekvár,
beregi lekvár, valóban gyümölcs, baracklekvár, almalekvár, szederlekvár, meggylekvár, csipkebogyólekvár, somlekvár, lekvárfőzés, recept, szilva, barack, alma, szeder, meggy, csipkebogyó, som, méz,
akácméz, dió, dióbél, aszalt gyümölcs, cukormentes, cukrot nem tartalmaz, tartósítószer-mentes, tartósítószert nem tartalmaz, adalékmentes, adalékanyagot nem tartalmaz, gyümölcstartalom,
Vásárosnamény lekvár, Gergelyiugornya lekvár, naményi lekvár, receptek, gasztronómia, kulináris, sütés, főzés, sütés-főzés, gyümölcslekvár, üstben főtt szilvalekvár, egészséges, házi lekvár,
sárgabaracklekvár, kajszi, kajszibarack, kajszibaracklekvár, fahéjas almalekvár, feketeszeder, fűszeres meggylekvár, rumos-fűszeres meggylekvár, hecsedli, hecsedlilekvár, lekvár receptek, nemtudom szilva,
besztercei szilva, sárgabarack, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, lekvár cukor nélkül, cukor nélküli lekvár
Valóban gyümölcs!
NÁLUNK MÉG A PAPRIKA IS ARANY
Mi mindig úgy gondoltuk, a lekvár, amit főzünk, önmagáért beszél. Nem
törekedtünk hangzatos címekre, kitüntetésekre - bár az persze mindig nagyon jól esett, ha
fogyasztóink megdicsérték lekvárjainkat, amikor megkóstolták. (…)
Ez számtalanszor megtörtént egy-egy
kézművesvásáron, fesztiválon, ahol mindig jó
szívvel kóstoltattuk termékeinket - és kicsit
izgatottan is: vajon ízlik-e majd?
Egy ilyen rendezvényen úgy esett, hogy a
Fruit de Bereg lekvárok szakmai elismerést is
hoztak: a 2007-es Hungaricum Fesztivál
fődíját, az ARANY PAPRIKÁT nyerték el az
étel kategóriában. Váratlanul, hiszen lényegében
nem neveztünk be semmiféle versenybe:
egyszerűen a fesztivál programjának szerves része
volt, hogy a Kovács Lázár séf által vezetett szakmai zsűri az összes kiállító 2-2
kiválasztott termékét végigkóstolta és értékelte, étel és ital kategóriában.
Természetesen nagyon büszkék voltunk (és vagyunk) az elismerésre, mert ezúttal az is
bebizonyosodott, hogy a Fruit de Bereg lekvárok hozzáértő szakmai szemmel nézve is
megütik a legmagasabb mércét. Az sem mellékes, hogy ezen a fesztiválon rajtunk kívül
még 3 lekvárkészítő mutatta be portékáját, de voltak mézek és egyéb édességek, aszalt
gyümölcsös csemegék és mézeskalács, kenyérlángos, kolbász és szalámi, és ki tudná még
felsorolni, hányféle finomság - de a legfinomabbnak mégis a mi rumos-fűszeres
meggylekvárunk és somlekvárunk bizonyult.
És végül, de nem utolsósorban: olyan szép ez a paprika!
Hungaro-Jam Kft. Minden jog fenntartva
Oldaltérkép