lekvár, szilvalekvár, valódi, természetes, hagyományos, gyümölcs, Fruit de Bereg, egészség, ínyenc, natúr, házi, beregi, szatmár-beregi, szatmári szilvalekvár, szatmár-beregi szilvalekvár, beregi szilvalekvár,   beregi lekvár, valóban gyümölcs, baracklekvár, almalekvár, szederlekvár, meggylekvár, csipkebogyólekvár, somlekvár, lekvárfőzés, recept, szilva, barack, alma, szeder, meggy, csipkebogyó, som, méz,  akácméz, dió, dióbél, aszalt gyümölcs, cukormentes, cukrot nem tartalmaz, tartósítószer-mentes, tartósítószert nem tartalmaz, adalékmentes, adalékanyagot nem tartalmaz, gyümölcstartalom,  Vásárosnamény lekvár, Gergelyiugornya lekvár, naményi lekvár, receptek, gasztronómia, kulináris, sütés, főzés, sütés-főzés, gyümölcslekvár, üstben főtt szilvalekvár, egészséges, házi lekvár,   sárgabaracklekvár, kajszi, kajszibarack, kajszibaracklekvár, fahéjas almalekvár, feketeszeder, fűszeres meggylekvár, rumos-fűszeres meggylekvár, hecsedli, hecsedlilekvár, lekvár receptek, nemtudom szilva,  besztercei szilva, sárgabarack, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, lekvár cukor nélkül, cukor nélküli lekvár  Valóban gyümölcs! Receptek Fruit de Bereg lekvárokkal SZILVALEKVÁROS HÓKIFLI  Hozzávalók: 0.5 kg liszt, 25 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 1 csomag vaníliás cukor, fél  csomag sütőpor vagy 1 teáskanálnyi szalalkáli (utóbbi esetben puhább lesz a tészta), só, 2-  3 evőkanál tejföl, 30 dkg szilvalekvár  Elkészítés: A lisztben szétmorzsoljuk a margarint, hozzáadunk 2-3 evőkanálnyi porcukrot, a  sütőport vagy a szalalkálit, egy csipet sót, majd annyi tejfölt, amennyit a liszt felvesz. Jól  összegyúrjuk, majd a tésztát 3-5 mm vékonyra nyújtjuk, és pogácsaszaggatóval kör alakúra  szaggatjuk. Minden darabra fél kávéskanálnyi szilvalekvárt adagolunk, majd a köröket  félbehajtjuk, a széleit kissé lenyomkodjuk. A kifliket kivajazott tepsibe tesszük, előmelegített  sütőben világosra sütjük, majd még forrón vaníliás porcukorba forgatjuk.  Hungaro-Jam Kft. Minden jog fenntartva Oldaltérkép