lekvár, szilvalekvár, valódi, természetes, hagyományos, gyümölcs, Fruit de Bereg, egészség, ínyenc, natúr, házi, beregi, szatmár-beregi, szatmári szilvalekvár, szatmár-beregi szilvalekvár, beregi szilvalekvár,
beregi lekvár, valóban gyümölcs, baracklekvár, almalekvár, szederlekvár, meggylekvár, csipkebogyólekvár, somlekvár, lekvárfőzés, recept, szilva, barack, alma, szeder, meggy, csipkebogyó, som, méz,
akácméz, dió, dióbél, aszalt gyümölcs, cukormentes, cukrot nem tartalmaz, tartósítószer-mentes, tartósítószert nem tartalmaz, adalékmentes, adalékanyagot nem tartalmaz, gyümölcstartalom,
Vásárosnamény lekvár, Gergelyiugornya lekvár, naményi lekvár, receptek, gasztronómia, kulináris, sütés, főzés, sütés-főzés, gyümölcslekvár, üstben főtt szilvalekvár, egészséges, házi lekvár,
sárgabaracklekvár, kajszi, kajszibarack, kajszibaracklekvár, fahéjas almalekvár, feketeszeder, fűszeres meggylekvár, rumos-fűszeres meggylekvár, hecsedli, hecsedlilekvár, lekvár receptek, nemtudom szilva,
besztercei szilva, sárgabarack, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, lekvár cukor nélkül, cukor nélküli lekvár
Valóban gyümölcs!
A RUM VALÓDI - MÉGSEM KELL TAXIBA SZÁLLNI
Nálunk minden valódi. Valahogy nem szeretjük az aromákat, sem a
mesterségeseket, sem a "természetazonosakat", sem a "természeteseket". (…)
EZ NAGYON KEMÉNY!
Mit tegyünk, ha a szilvalekvár már túl "öreg", azaz sűrűre száradt? Mert bizony a
valóban jól készített szatmár-beregi szilvalekvár fekete és sűrű, olyannyira, hogy (…)
JOGHURTOK TERMÉSZETESEN - ÉS IGAZÁN GAZDAGON
Aki nem rajong a sok-sok érdekes összetevőből álló "gyümölcskészítménnyel"
ízesített/színezett joghurtokért, annak javasoljuk: (…)
SÜSSÜNK-FŐZZÜNK!
A Fruit de Bereg lekvárok nem csupán kenyérre, péksüteményre kenve, esetleg bőszen
kanalazva fogyaszthatók. Íme néhány ötlet arra, hogy hogyan hozhatunk ki még többet
a lekvárosüvegből. (…)
CSODÁLATOS PALACSINTÁK
A mi gyermekeink első szavai közt volt a "pantya", a "palinta", s később persze szép
tisztán is a varázsige: palacsinta. Nemigen van olyan család, ahol (…)
NEMCSAK NEKÜNK ÍZLIK!
Szívet melengető érzés, ha egy-egy kedves vásárlónk veszi a fáradságot és felhív minket
vagy e-mailt küld csupán azért, hogy megdicsérje valamelyik lekvárunkat, esetleg
segítséget kér, hogy "utánpótláshoz" juthasson. Másféle, de szintén nagyon jó érzéssel tölt el
bennünket, ha olyasvalaki méltatja termékeinket, aki a gasztronómiát hivatásának tekinti, és
ért ahhoz, hogy szakmailag is megítélje, amit kóstol. (…)
ÖTLETEK, PRAKTIKÁK
Mielőtt végképp elszabadulna a fantáziánk a konyhában, érdemes minél többet megtudni
ezekről a nem mindennapi lekvárokról. Miben különböznek minden más lekvártól?
Miért érdemes épp velük kipróbálni a régi és új recepteket egyaránt?
Mivel jár az egy készülő finomság ízére, illatára, állagára nézve, hogy a Fruit de Bereg
lekvároknak többszáz-százalékos a gyümölcstartalmuk? És az, hogy ezzel szemben
kifejezetten csekély a cukortartalmuk? No és az, hogy sűrítésük nem zselésítő anyaggal
történt, így mindenféle adalék nélkül is sütésállók? És még sorolhatnánk, bár annyi máris
látszik, hogy a fenti jellemzők bármely készülő étel számára csak jót jelenthetnek.
Hungaro-Jam Kft. Minden jog fenntartva
Oldaltérkép