lekvár, szilvalekvár, valódi, természetes, hagyományos, gyümölcs, Fruit de Bereg, egészség, ínyenc, natúr, házi, beregi, szatmár-beregi, szatmári szilvalekvár, szatmár-beregi szilvalekvár, beregi szilvalekvár,   beregi lekvár, valóban gyümölcs, baracklekvár, almalekvár, szederlekvár, meggylekvár, csipkebogyólekvár, somlekvár, lekvárfőzés, recept, szilva, barack, alma, szeder, meggy, csipkebogyó, som, méz,  akácméz, dió, dióbél, aszalt gyümölcs, cukormentes, cukrot nem tartalmaz, tartósítószer-mentes, tartósítószert nem tartalmaz, adalékmentes, adalékanyagot nem tartalmaz, gyümölcstartalom,  Vásárosnamény lekvár, Gergelyiugornya lekvár, naményi lekvár, receptek, gasztronómia, kulináris, sütés, főzés, sütés-főzés, gyümölcslekvár, üstben főtt szilvalekvár, egészséges, házi lekvár,   sárgabaracklekvár, kajszi, kajszibarack, kajszibaracklekvár, fahéjas almalekvár, feketeszeder, fűszeres meggylekvár, rumos-fűszeres meggylekvár, hecsedli, hecsedlilekvár, lekvár receptek, nemtudom szilva,  besztercei szilva, sárgabarack, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, lekvár cukor nélkül, cukor nélküli lekvár  Valóban gyümölcs! A RUM VALÓDI - MÉGSEM KELL TAXIBA SZÁLLNI   Nálunk minden valódi. Valahogy nem szeretjük az aromákat, sem a  mesterségeseket, sem a "természetazonosakat", sem a "természeteseket". (…) EZ NAGYON KEMÉNY!    Mit tegyünk, ha a szilvalekvár már túl "öreg", azaz sűrűre száradt? Mert bizony a  valóban jól készített szatmár-beregi szilvalekvár fekete és sűrű, olyannyira, hogy (…)  JOGHURTOK TERMÉSZETESEN - ÉS IGAZÁN GAZDAGON    Aki nem rajong a sok-sok érdekes összetevőből álló "gyümölcskészítménnyel"  ízesített/színezett joghurtokért, annak javasoljuk: (…)  SÜSSÜNK-FŐZZÜNK!   A Fruit de Bereg lekvárok nem csupán kenyérre, péksüteményre kenve, esetleg bőszen  kanalazva fogyaszthatók.  Íme néhány ötlet arra, hogy hogyan hozhatunk ki még többet  a lekvárosüvegből. (…)  CSODÁLATOS PALACSINTÁK    A mi gyermekeink első szavai közt volt a "pantya", a "palinta", s később persze szép  tisztán is a varázsige: palacsinta. Nemigen van olyan család, ahol (…)  NEMCSAK NEKÜNK ÍZLIK!  Szívet melengető érzés, ha egy-egy kedves vásárlónk veszi a fáradságot és felhív minket  vagy e-mailt küld csupán azért, hogy megdicsérje valamelyik lekvárunkat, esetleg  segítséget kér, hogy "utánpótláshoz" juthasson. Másféle, de szintén nagyon jó érzéssel tölt el  bennünket, ha olyasvalaki méltatja termékeinket, aki a gasztronómiát hivatásának tekinti, és  ért ahhoz, hogy szakmailag is megítélje, amit kóstol. (…)  ÖTLETEK, PRAKTIKÁK  Mielőtt végképp elszabadulna a fantáziánk a konyhában, érdemes minél többet megtudni  ezekről a nem mindennapi lekvárokról. Miben különböznek minden más lekvártól?  Miért érdemes épp velük kipróbálni a régi és új recepteket egyaránt?  Mivel jár az egy készülő finomság ízére, illatára, állagára nézve, hogy a Fruit de Bereg  lekvároknak többszáz-százalékos a gyümölcstartalmuk? És az, hogy ezzel szemben  kifejezetten csekély a cukortartalmuk? No és az, hogy sűrítésük nem zselésítő anyaggal  történt, így mindenféle adalék nélkül is sütésállók? És még sorolhatnánk, bár annyi máris  látszik, hogy a fenti jellemzők bármely készülő étel számára csak jót jelenthetnek.  Hungaro-Jam Kft. Minden jog fenntartva Oldaltérkép