lekvár, szilvalekvár, valódi, természetes, hagyományos, gyümölcs, Fruit de Bereg, egészség, ínyenc, natúr, házi, beregi, szatmár-beregi, szatmári szilvalekvár, szatmár-beregi szilvalekvár, beregi szilvalekvár,
beregi lekvár, valóban gyümölcs, baracklekvár, almalekvár, szederlekvár, meggylekvár, csipkebogyólekvár, somlekvár, lekvárfőzés, recept, szilva, barack, alma, szeder, meggy, csipkebogyó, som, méz,
akácméz, dió, dióbél, aszalt gyümölcs, cukormentes, cukrot nem tartalmaz, tartósítószer-mentes, tartósítószert nem tartalmaz, adalékmentes, adalékanyagot nem tartalmaz, gyümölcstartalom,
Vásárosnamény lekvár, Gergelyiugornya lekvár, naményi lekvár, receptek, gasztronómia, kulináris, sütés, főzés, sütés-főzés, gyümölcslekvár, üstben főtt szilvalekvár, egészséges, házi lekvár,
sárgabaracklekvár, kajszi, kajszibarack, kajszibaracklekvár, fahéjas almalekvár, feketeszeder, fűszeres meggylekvár, rumos-fűszeres meggylekvár, hecsedli, hecsedlilekvár, lekvár receptek, nemtudom szilva,
besztercei szilva, sárgabarack, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, lekvár cukor nélkül, cukor nélküli lekvár
Valóban gyümölcs!
RECEPTEK
A receptek között találhatunk évszázados múltra visszatekintő hagyományos,
tájjellegű ételeket éppúgy, mint frissen kiötlött, modern gasztronómiai kísérleteket.
Egyvalami azonban mégis mindegyikben közös: egyikből sem érdemes kispórolni a valóban
minőségi Fruit de Bereg lekvárokat.
Ha viszont minden recept megkapja, "ami jár neki", az eredmény minden képzeletet
felülmúlóan finom lesz.
SZILVALEVES
Elkészítés: A szilvát megmossuk, odatesszük főni annyi vízben, amennyi levest szeretnénk.
A szilvalekvárt a 2 dl langyos tejben (...)
MOCSKOSTÉSZTA
Elkészítés: A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük, még forrón összekeverjük a
szilvalekvárral. Egy nagy méretű tepsit olajjal, vajjal vagy (...)
SZILVALEKVÁROS DERELYE
Hozzávalók: 0.5 kg liszt, 2 tojás, 3 evőkanál olaj, 30 dkg szilvalekvár, 10 dkg
zsemlemorzsa, (...)
SZILVALEKVÁROS HÓKIFLI
Elkészítés: (...), majd a tésztát 3-5 mm vékonyra nyújtjuk, és pogácsaszaggatóval kör
alakúra szaggatjuk. Minden darabra fél kávéskanálnyi szilvalekvárt adagolunk, majd a
köröket félbehajtjuk, (...)
TEPERTŐS POGÁCSA ÉS SZILVALEKVÁROS BUKTA
(...) a darált tepertőt és a sót, majd egyenletesre gyúrjuk. Tálban, lefedve, meleg helyen 40-60
percig kelesztjük. Amikor megkelt, egy részét ujjnyi vékonyra nyújtjuk és pogácsákat
szaggatunk belőle, melyek tetejét késsel rácsszerűen bevagdossuk. A tészta másik részéből
készül a szilvalekváros bukta. A fél centisre (...)
Hungaro-Jam Kft. Minden jog fenntartva
Oldaltérkép