lekvár, szilvalekvár, valódi, természetes, hagyományos, gyümölcs, Fruit de Bereg, egészség, ínyenc, natúr, házi, beregi, szatmár-beregi, szatmári szilvalekvár, szatmár-beregi szilvalekvár, beregi szilvalekvár,   beregi lekvár, valóban gyümölcs, baracklekvár, almalekvár, szederlekvár, meggylekvár, csipkebogyólekvár, somlekvár, lekvárfőzés, recept, szilva, barack, alma, szeder, meggy, csipkebogyó, som, méz,  akácméz, dió, dióbél, aszalt gyümölcs, cukormentes, cukrot nem tartalmaz, tartósítószer-mentes, tartósítószert nem tartalmaz, adalékmentes, adalékanyagot nem tartalmaz, gyümölcstartalom,  Vásárosnamény lekvár, Gergelyiugornya lekvár, naményi lekvár, receptek, gasztronómia, kulináris, sütés, főzés, sütés-főzés, gyümölcslekvár, üstben főtt szilvalekvár, egészséges, házi lekvár,   sárgabaracklekvár, kajszi, kajszibarack, kajszibaracklekvár, fahéjas almalekvár, feketeszeder, fűszeres meggylekvár, rumos-fűszeres meggylekvár, hecsedli, hecsedlilekvár, lekvár receptek, nemtudom szilva,  besztercei szilva, sárgabarack, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, lekvár cukor nélkül, cukor nélküli lekvár  Valóban gyümölcs! Receptek Fruit de Bereg lekvárokkal RECEPTEK A receptek között találhatunk évszázados múltra visszatekintő hagyományos,  tájjellegű ételeket éppúgy, mint frissen kiötlött, modern gasztronómiai kísérleteket.  Egyvalami azonban mégis mindegyikben közös: egyikből sem érdemes kispórolni a valóban  minőségi Fruit de Bereg lekvárokat.  Ha viszont minden recept megkapja, "ami jár neki", az eredmény minden képzeletet  felülmúlóan finom lesz.  SZILVALEVES  Elkészítés: A szilvát megmossuk, odatesszük főni annyi vízben, amennyi levest szeretnénk.  A szilvalekvárt a 2 dl langyos tejben (...)  MOCSKOSTÉSZTA  Elkészítés: A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük, még forrón összekeverjük a  szilvalekvárral. Egy nagy méretű tepsit olajjal, vajjal vagy (...)  SZILVALEKVÁROS DERELYE  Hozzávalók: 0.5 kg liszt, 2 tojás, 3 evőkanál olaj, 30 dkg szilvalekvár, 10 dkg  zsemlemorzsa,  (...)  SZILVALEKVÁROS HÓKIFLI  Elkészítés: (...), majd a tésztát 3-5 mm vékonyra nyújtjuk, és pogácsaszaggatóval kör  alakúra szaggatjuk. Minden darabra fél kávéskanálnyi szilvalekvárt adagolunk, majd a  köröket félbehajtjuk, (...)  TEPERTŐS POGÁCSA ÉS SZILVALEKVÁROS BUKTA  (...) a darált tepertőt és a sót, majd egyenletesre gyúrjuk. Tálban, lefedve, meleg helyen 40-60  percig kelesztjük. Amikor megkelt, egy részét ujjnyi vékonyra nyújtjuk és pogácsákat  szaggatunk belőle, melyek tetejét késsel rácsszerűen bevagdossuk. A tészta másik részéből  készül a szilvalekváros bukta. A fél centisre (...)  Hungaro-Jam Kft. Minden jog fenntartva Oldaltérkép