lekvár, szilvalekvár, valódi, természetes, hagyományos, gyümölcs, Fruit de Bereg, egészség, ínyenc, natúr, házi, beregi, szatmár-beregi, szatmári szilvalekvár, szatmár-beregi szilvalekvár, beregi szilvalekvár,
beregi lekvár, valóban gyümölcs, baracklekvár, almalekvár, szederlekvár, meggylekvár, csipkebogyólekvár, somlekvár, lekvárfőzés, recept, szilva, barack, alma, szeder, meggy, csipkebogyó, som, méz,
akácméz, dió, dióbél, aszalt gyümölcs, cukormentes, cukrot nem tartalmaz, tartósítószer-mentes, tartósítószert nem tartalmaz, adalékmentes, adalékanyagot nem tartalmaz, gyümölcstartalom,
Vásárosnamény lekvár, Gergelyiugornya lekvár, naményi lekvár, receptek, gasztronómia, kulináris, sütés, főzés, sütés-főzés, gyümölcslekvár, üstben főtt szilvalekvár, egészséges, házi lekvár,
sárgabaracklekvár, kajszi, kajszibarack, kajszibaracklekvár, fahéjas almalekvár, feketeszeder, fűszeres meggylekvár, rumos-fűszeres meggylekvár, hecsedli, hecsedlilekvár, lekvár receptek, nemtudom szilva,
besztercei szilva, sárgabarack, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, lekvár cukor nélkül, cukor nélküli lekvár
Valóban gyümölcs!
SZILVALEVES
Hozzávalók: Kb. 0.5 kg friss, érett szilva, 1 evőkanál szilvalekvár, 2 dl tej, cukor, fahéj; a
habaráshoz liszt, tej vagy tejszín
Elkészítés: A szilvát megmossuk, odatesszük főni annyi vízben, amennyi levest szeretnénk.
A szilvalekvárt a 2 dl langyos tejben elkeverjük, hozzáöntjük a forrásban lévő leveshez.
Cukorral, fahéjjal ízesítjük, majd amikor a szilva megfőtt, liszttel csomómentesen elkevert
tejjel vagy tejszínnel behabarjuk.
Hungaro-Jam Kft. Minden jog fenntartva
Oldaltérkép