lekvár, szilvalekvár, valódi, természetes, hagyományos, gyümölcs, Fruit de Bereg, egészség, ínyenc, natúr, házi, beregi, szatmár-beregi, szatmári szilvalekvár, szatmár-beregi szilvalekvár, beregi szilvalekvár,   beregi lekvár, valóban gyümölcs, baracklekvár, almalekvár, szederlekvár, meggylekvár, csipkebogyólekvár, somlekvár, lekvárfőzés, recept, szilva, barack, alma, szeder, meggy, csipkebogyó, som, méz,  akácméz, dió, dióbél, aszalt gyümölcs, cukormentes, cukrot nem tartalmaz, tartósítószer-mentes, tartósítószert nem tartalmaz, adalékmentes, adalékanyagot nem tartalmaz, gyümölcstartalom,  Vásárosnamény lekvár, Gergelyiugornya lekvár, naményi lekvár, receptek, gasztronómia, kulináris, sütés, főzés, sütés-főzés, gyümölcslekvár, üstben főtt szilvalekvár, egészséges, házi lekvár,   sárgabaracklekvár, kajszi, kajszibarack, kajszibaracklekvár, fahéjas almalekvár, feketeszeder, fűszeres meggylekvár, rumos-fűszeres meggylekvár, hecsedli, hecsedlilekvár, lekvár receptek, nemtudom szilva,  besztercei szilva, sárgabarack, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, lekvár cukor nélkül, cukor nélküli lekvár  Valóban gyümölcs! Hungaro-Jam Kft. Minden jog fenntartva Oldaltérkép TÖBBSZÁZ-SZÁZALÉKOS GYÜMÖLCSTARTALOM -  MATEMATIKAILAG  KIZÁRT?   Hogyan lehetséges ez? Nos, mi bizony tényleg minden üvegbe "belegyömöszöljük" a  kétszer, háromszor, ötször annyi gyümölcsöt! (…)  Hogy mi a titok? Talán az, hogy minden egyes üveg lekvárt úgy főzünk, mintha  saját magunknak, a család asztalára készítenénk. (Megjegyzendő: hihetetlen  mennyiségben kerül belőle oda is!) Így hát nem próbáljuk kispórolni belőle a gyümölcsöt, a  ráfordított munkát, nem "dúsítjuk", nem "javítgatjuk" trükkös adalékanyagokkal, hanem abból  főzzük, amiből kell: gyümölcsből. És addig, ameddig kell: amíg elég sűrű lesz. Ha ez órákig  tart, hát az sem baj. Ha eközben fél-, harmad- vagy ötödannyi lekvár születik, mint amennyi a  nyers gyümölcs volt - ám legyen! Hiszen nem olcsó tömegáru gyártására tettük fel az életünket, hanem olyan lekvárokéra,  amelyek valóban gyümölcsből készülnek (sőt: valóban abból a gyümölcsből, amiről a lekvár a  nevét kapja), s ezt az ízük is félreérthetetlenül jelzi.